Ingyenes elektronikus könyvtár

Frank Li és a szerelem - David Yoon

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2019
FÁJL MÉRET: 12,2
ISBN: 9789634068617
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: David Yoon

David Yoon könyvek Frank Li és a szerelem epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

Frank Li és a szerelem leírása Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett. A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond, mert Frank végre az álombarátnővel jár: Brit Meansszel. Brittel, aki éppen olyan vicces és kocka, mint ő. Brittel, aki mindenkinél jobban képes megnevettetni. Brittel, aki... fehér. Frank életében először szerelmes, és szembe kell néznie a ténnyel, hogy bár a szülei mindent feláldoztak azért, hogy őt a lehetőségek hazájában neveljék fel, a hagyományos elvárások miatt mégsem lehet hétköznapi amerikai tini. Frank kétségbeesetten szeretne Brittel lenni úgy, hogy a szülei erről ne szerezzenek tudomást, ezért egy családi baráthoz, Joy Songhoz fordul, aki hasonló problémával küzd. Kiötlenek egy tervet, így segíthetnek egymáson, és a szüleik sem lihegnek a nyakukba. Frank azt hiszi, minden gondja megoldódott, de aztán olyasmi történik, ami miatt eltűnődik, tudott-e addig bármit is a szerelemről vagy akár saját magáról. David Yoonnak ez az első regénye. Ő illusztrálta a Minden, minden című könyvet, amit felesége, Nicola Yoon írt.

...mbarátnővel jár: Brit Meansszel. Brittel, aki éppen olyan vicces ... Frank Li és a szerelem - lira ... ... Entdecken Sie "Frank Li és a szerelem" von David Yoon und finden Sie Ihren Buchhändler. Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett.
A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond ... [86%/12] Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Fr ... Könyvkritika: David Yoon - Frank Li és a szerelem ... . Ez gond ... [86%/12] Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett. A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond, mert Frank végre az álombarátnővel jár: Brit Meansszel. « Könyvkritika: David Yoon - Frank Li és a szerelem. ... A Sorok Között egy szórakoztató irodalmi blog, ahol elsõsorban Young és New Adult könyvekrõl és adaptációkról olvashatsz híreket, érdekességeket és könyvajánlókat. Frank Li és a szerelem David Yoon. Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a... 3 490 Ft 3 315 Ft 5% Törzsvásárlóként: 331 pont Kosárba Szállítás: 2-5 munkanap Időfutár 8. - A visszazökkent idő ... Always and Forever. This feature is not available right now. Please try again later. This feature is not available right now. Please try again later. A(z) "SZERELEM ÉS BÜNTETÉS 1 RÉSZ TÖRÖK FELIRATOS" című videót "FARKAS GYULA SZEGED" nevű felhasznál...