Ingyenes elektronikus könyvtár

Lady Cassandra meghódítása - Madeline Hunter

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2017
FÁJL MÉRET: 4,7
ISBN: 9789636439972
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Madeline Hunter

Madeline Hunter könyvek Lady Cassandra meghódítása epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

Lady Cassandra meghódítása leírása Lady Cassandra Vernham amilyen szép, legalább olyan makacs is. Fittyet hány a társadalmi elvárásokra. Szabados életmódjáért azonban nagy árat kell fizetnie: a családja elhidegül tőle, és megannyi pletyka kap szárnyra nem éppen szűzi erényeit illetően. Anyagi nehézségeit a Fairbourne Aukciósház legutóbbi árverése egy időre valamelyest enyhíti ugyan, de a legmagasabb áron elkelő ékszeréért az új tulajdonos, a meglehetősen jóképű és kicsapongó életet élő, ám rendkívül eszes férfi hírében álló Lord Ambury egy pennyt sem fizet. És erre meglehetősen jó oka van: azt gyanítja ugyanis, hogy az ékszert valaki eltulajdonította a családjától - talán éppen maga Cassandra. A férfi elhatározza, hogy nyomozásba kezd a gyönyörű fülbevaló eredetét illetően. Lady Vernhammel számtalanszor keresztezi egymást az útjuk, és egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a legkevésbé sem közömbösek egymás iránt. Csakhogy mindketten mást akarnak: Cassandra a pénzét, Lord Ambury pedig az igazságot. Egy váratlan fordulatot követően végül mégis kénytelenek lesznek egymást segítve küzdeni, és még csak nem is sejthetik, hogy a múltról, a családjukról és az érzéseikről mennyi titokra derül fény. Madeline Hunter legújabb, szenvedélyes és fordulatosan szőtt regényében folytatódik A csendestársban már megismert szereplők története.

...ásokra. Szabados életmódjáért azonban nagy árat kell fizetnie: a családja elhidegül tőle, és megannyi pletyka kap szárnyra nem éppen szűzi erényeit illetően ... Lady Cassandra meghódítása »-› ÁrGép ... . Anyagi nehézségeit a Fairbourne Aukciósház legutóbbi árverése egy időre valamelyest enyhíti ugyan, de a legmagasabb ... Lady Cassandra meghódítása book. Read 125 reviews from the world's largest community for readers. Lady Cassandra Vernham amilyen szép, legalább olyan m... A Lady Cassandra meghódítása lényegében azért tetszik, mert humoros, könnyed és érdekes olvasmány. H ... Madeline Hunter: Lady Cassandra meghódítása | bookline ... . Lady Cassandra Vernham amilyen szép, legalább olyan m... A Lady Cassandra meghódítása lényegében azért tetszik, mert humoros, könnyed és érdekes olvasmány. Ha nem is mindig izgalmas, de számos olyan szála van, amitől rettentően élvezhető. Cassandra karaktere üdítő, kissé pimasz és csipetnyi iróniával fűszerezett, ám Amburyt sem kell félteni, könnyen átlát a helyzeten. Kniha Lady Cassandra meghódítása z vydavateľstva General Press Kiadó a mnoho iných kníh s kategórie Romantická beletria nájdete na Najlacnejšie knihy online A General Press kiadó jóvoltából megjelent Lady Cassandra meghódítása című könyv, ami a nemzetközileg elismert írónő, Madeline Hunter legújabb kötete. Izgalmas történet egy társadalmilag kirekesztett nőről és egy férfiról, akit a rejtélyek nem hagynak nyugodni. Ha tetszett a Csendestárs, ne hagyd ki ezt se! Madeline Hunter - Lady Cassandra meghódítása Fairbourne 2. Lady Cassandra Vernham amilyen szép, legalább olyan makacs is. Fittyet hány a társadalmi elvárásokra. Szabados életmódjáért azonban nagy árat kell fizetnie: a családja elhidegül tőle, és megannyi pletyka kap szárnyra nem éppen szűzi erényeit illetően. Anyagi ... A General Press kiadó jóvoltából megjelent Lady Cassandra meghódítása című könyv, ami a nemzetközileg elismert írónő, Madeline Hunter legújabb kötete. Izgalmas történet egy társadalmilag kirekesztett nőről és egy férfiról, akit a rejtélyek nem hagynak nyugodni. Ha tetszett a Csendestárs, ne hagyd ki ezt se! Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Romantikus regények - Lady Cassandra meghódítása | Lady Cassandra Vernham amilyen szép, legalább olyan makacs is. Fittyet hány a társadalmi elvárásokra. Szabados életmódjáért azonban nagy árat kell fizetnie: a családja elhidegül tőle, és megannyi pletyka kap szárnyra nem éppen szűzi erényeit illetően.