Ingyenes elektronikus könyvtár

Buddha a porszívóban - Basa Ágnes

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2015
FÁJL MÉRET: 4,94
ISBN: 9789632444413
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Basa Ágnes

Itt található a Buddha a porszívóban könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Buddha a porszívóban leírása "Könyvünk meditációs kalauz, amelyben a meditáció tárgya a mosogatás, a főzés, a sorban állás vagy a teregetés. A vipasszana meditáció nem vallás, bár vallási keretek között is gyakorolják, hanem módszer, technika, amely révén egy olyan konkrét és nagyon is e világi dolgot közelítünk meg, mint a háztartás. Az a célunk, hogy segítsünk azoknak, akik nem győzik, belefáradtak, vagy új utakat keresnek ebben a vég nélküli feladatban. Nem vagyunk harcos feministák, akik a gondoskodást inkább átruházzák, hanem olyan nők, akik tapasztalatból tudják, hogy a munkát meditatív állapotban végezve, az könnyebbé, elviselhetővé, pihentetővé, sőt megszerethetővé válik. Az ember végre belátja, hogy minden mindennel összefügg, ez a belátás pedig szükségszerűen transzcendens, hiszen meditáció nélkül nem érjük el a hétköznapjainkban. A folyamat lassú, csak gyakorolni kell, de munka van elég! Kívánunk hozzá türelmet, kitartást! "

...t ... Cím: Buddha a porszívóban + CD Alcím: Útmutató a házimunka meditációs gyakorlataihoz Író: Basa Ágnes, Dobos Andrea Beáta Kiadó: Scolar Oldalak száma: 160 ISBN: 9789632444413 Nyelv: magyar Kiadás éve: 2015 Kategória: Ezotéria,Könyv,További könyveink - ezotéria Bolti ár: 2 271 Ft Dobos Andrea Beáta; Basa Ágnes - Buddha a porszívóban - DVD, film, könyv, webáruház ... Vásárlás: Buddha a porszívóban (2015) ... . Buddha a porszívóban + CD, Könyvünk meditációs kalauz, amelyben a meditáció tárgya a mosogatás, a főzés, a sorban állás vagy a teregetés. Hiszen az időnk véges, így minden percét ki kell használnunk.
A „Buddha a porszívóban" az alapgyakorlatokon keresztül, egymásra épülő tematikával vezet be az alternatív házimunkavégzésbe, amit a CD melléklet is segít.

Mogyorós Irén, gyermekpszichológus vezette át a beszélgetést másik könyvünkre. Vásárolja meg a Püski webáruházon a legnagyobb kedvez ... Buddha a porszívóban - Ha már úgyis mosogatsz, miért nem ... ... . Hiszen az időnk véges, így minden percét ki kell használnunk.
A „Buddha a porszívóban" az alapgyakorlatokon keresztül, egymásra épülő tematikával vezet be az alternatív házimunkavégzésbe, amit a CD melléklet is segít.

Mogyorós Irén, gyermekpszichológus vezette át a beszélgetést másik könyvünkre. Vásárolja meg a Püski webáruházon a legnagyobb kedvezménnyel 2950 forint bolti ár helyett 2508 forint. Az internetes rendelésnél 15% kedvezmény. "Könyvünk meditációs kalauz, amelyben a meditáció tárgya a mosogatás, a főzés, a sorban állás vagy a teregetés. A vipasszana meditáció nem vallás, bár vallási keretek között is gyakorolják, hanem módszer,... Krumpli . főnév. Példamondat: "Ha nincs pénzem, erőm, időm, néhány gyertyával és lelki ráhangolódással a legegyszerűbb paprikás krumpli is ünnepivé tehető." (Basa Ágnes: Buddha a porszívóban) 2554 db porszívó - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Gyertyával . főnév. Példamondat: "Ha nincs pénzem, erőm, időm, néhány gyertyával és lelki ráhangolódással a legegyszerűbb paprikás krumpli is ünnepivé tehető." (Basa Ágnes: Buddha a porszívóban) Tanulj meg verset írni egyszerűen! Buddha, könyv. Boltértékelés. Buddha beszédei - Szemelvények Könyv. A nagy indiai vallásalapító, Buddha élete tanítással telt gondolatait a követőjéül szegődött szerzetesek szájhagyománya őrizte meg évszázadokon át. Beszédei, amelyekből a jelen kötet válogatást közöl, csak a Kr. e. 1. században foglaltattak ......