Ingyenes elektronikus könyvtár

Netrandi - Lauren Urasek

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2016
FÁJL MÉRET: 10,7
ISBN: 9786155609329
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Lauren Urasek

A legjobb Netrandi pdf itt található

Leírás:

Netrandi leírása Internetes társkeresés? Regisztrálunk, megtetszik valaki, váltunk egy-két e-mailt, kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, találkozunk, élőben még vonzóbbnak találjuk egymást, és kész. Ó, ha ez ilyen egyszerű lenne…! Lauren Urasek, a huszonéves New York-i sminkmester hosszan tud mesélni arról, hogy ez mennyire nem így van. Hogy hány első randi kell ahhoz, hogy végre összejöjjön egy második is – és még akkor sem lehetünk biztosak semmiben. Ha valaki, akkor Lauren igazán megbízható forrás randiügyben: 2014 januárjában ő volt az, aki a legtöbb üzenetet kapta az OkCupid nevű társkeresőn. Ebben a könyvben több év netes társkeresésének hullámhegyeit és -völgyeit meséli el, betekintést nyerünk az interneten randizó férfiak világába, a rengeteg szimpatikus, de felnőni képtelen pasitól az unalmas frátereken keresztül a nevetséges vagy éppen félelmetes perverzekig. A netrandis tapasztalatok és tanulságok szórakoztató összefoglalása azoknak is érdekes olvasmány, akik (még?) nem ismerik ezt a világot.

... keresők számára. Magányos vagy és keresed életed párját? A legjobb helyre jöttél, ha az Igazit keresed, de akkor is ha csak levelezőtársakat, barátokat keresel ... Társkereső - Randik.hu ... . Könyv ára: 2992 Ft, Netrandi - Lauren Urasek, Internetes társkeresés? Regisztrálunk, megtetszik valaki, váltunk egy-két e-mailt, kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, találkozunk, élőben még vonzóbbnak találjuk egymást, és kész. Ó, ha ez ilyen egysz NETRANDI a SZEX kategóriában - most 2.426 Ft-os áron elérhető. Netrandi leírása. Internetes társkeresés? Regisztrálunk, megtetszik valaki, ... NetRandi társkereső - találka, szerelem ... . Ó, ha ez ilyen egysz NETRANDI a SZEX kategóriában - most 2.426 Ft-os áron elérhető. Netrandi leírása. Internetes társkeresés? Regisztrálunk, megtetszik valaki, váltunk egy-két e-mailt, kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, találkozunk, élőben még vonzóbbnak találjuk egymást, és kész. Ó, ha ez ilyen egyszerű lenne…! netrandi címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák. A Netrandi társkereső üzenőfalának utolsó 20 üzenetete. Ha szeretnél üzenni, lépj be. 2020.05.15 20:39 a csaj 29 éves budapest y kerület helloka visszaterve ide is . tessek irni nyugodtan , szep napot. 2020.04.27 11:21 ... A boldog szingliség azt jelenti, hogy saját magunk miatt szeretjük az életet, azért, amit mi értünk el. Hogy nem osztjuk a kultúránk sugallta véleményt, amely szerint, ha nem vagyunk kapcsolatban, valami nincs rendjén velünk. Már gyűjtött adatokat több mint 378,640 kulcsszavak. Netrandi.hu weboldalt találtak a keresési eredmények között 266-szor.Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. A szerelemhez sosincs késő, az internettel pedig a párkeresési trükkök tárháza tovább bővült. Tudja ezt jól egy modern nagymama is. Multimediapláza - E-könyvek - Lélektan - Netrandi | Internetes társkeresés? Regisztrálunk, megtetszik valaki, váltunk egy-két e-mailt, kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak, találkozunk, élőben még vonzóbbnak találjuk egymást, és kész. Ó, ha ez ilyen egyszerű lenne…!
Lauren Urasek, a huszonéves New York-i sminkmester hosszan tud mesélni arról, hogy ez ... Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője, több mint 140 ezer regisztrált taggal. Ha félrelépés, akkor Viszony.hu! Regisztrálj most! Tarskereso.netrandi.hu weboldalt találtak a keresési eredmények között 94-szor. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. A Netrandi üdítő olvasmány minden olyan lánynak, aki kitartóan keresi a másik felét - mindenekelőtt azonban önmagát. Lauren Urasek sminkmester ...